Les bases del festival Terres Check-In estan disponibles en català, castellà i anglès.

La primera edició de el Terres Check-In  se celebrarà el 6 de setembre de 2022.

Aquest festival està co-organitzat per Terres Landscape & Travel Communication, SL, la Fundació Climent Guitart, CETT Fundació i la Fundació Jordi Comas, i forma part del programa del Terres Travel Festival – Films & Creativity, que celebrarà la seva sisena edició del 2 al 10 de setembre de 2022

1.- INSCRIPCIONS AL FESTIVAL, COMPETICIONS I SECCIONS

Terres Check-in té 1 competició a concurs: SERVEIS TURISTICS.

Les produccions que es presentin no han de superar els 10’ de durada i hauran de girar al voltant dels següents continguts:

Allotjaments
Restauració
Parcs temàtics
Salut i Benestar
Transport
Parcs Naturals
Tours – guies
Lloguer de material d’activitats d’esbarjo
Turisme Accessible i Responsable
Acció empresarial
Innovació
Turisme 3.0

Cada pel·lícula/projecte només es podrà presentar en una de les següents categories.

1. LATE CHECK-OUT

Categoria que premia les propostes audiovisuals de les organitzacions del sector turístic que generin una experiència inspiradora, emocional, inoblidable i memorable a gaudir que ajudi a crear un sentiment de “no voler marxar” mai o el més tard possible d’aquesta experiència turística.

2. FAST CHECK-IN

Categoria que premia les propostes audiovisuals de les organitzacions del sector turístic on l’aplicació de tecnologies relacionades amb l’àmbit digital i tecnològic sigui l’eix principal de comunicació amb l’objectiu de millorar el valor afegit aportat als clients i a la seva experiència d’usuari, així com per incrementar la seva competitivitat.

3. SOCIAL CHECK-IN

Categoria que premia les propostes audiovisuals de les organitzacions del sector turístic que evidencien el compromís de les organitzacions amb la sostenibilitat i la responsabilitat social corporativa, amb l’ objectiu de preservar el nostre planeta per a les generacions futures.

2.- ANY DE PRODUCCIÓ

Totes les pel·lícules o campanyes inscrites en el festival han d’haver estat produïdes després de l’1 de gener de 2020.

3.- VERSIONS I IDIOMES ORIGINALS

El Festival accepta inscripcions en qualsevol idioma. No obstant això, tots els films presentats han de tenir subtítols en anglès, català o castellà.

4.- TERMINI PER INSCRIPCIONS

Totes les inscripcions es registraran abans del 30 de maig de 2022 en les 24,00 h (CET).

5.- FORMATS I ENVIAMENT

Per a formalitzar la inscripció, per a cadascuna de les pel·lícules inscrites es requereix:

Comprovant de pagament de la taxa d’inscripció via transferència bancària o Paypal (contact@terres.info) o en el compte ES88 0081 0132 1600 0137 9339 (BANC SABADELL).

Fitxa d’inscripció emplenada en la intranet del festival fent constar:

  • Títol de la producció
  • Director
  • Productor
  • Any
  • Durada
  • Sinopsi (ENG)
  • 3 Screenshots de la pel·lícula
  • MP4 de la pel·lícula inscrita. (Ressolució: Full HD 1920 x 1080; Video Codec: H264; Audio Codec: AAC)

6.- TAXES D’INSCRIPCIÓ I DADES DE PAGAMENT

No es permet anul·lar inscripcions. El pagament de les “entry fee” es farà en euros per transferència bancària al següent compte:

ES88 0081 0132 1600 0137 9339 (BANC SABADELL)

Titular: Terres Landscape & Travel Communication, SL

Direcció: C/Jaume I, n.44, ent. 2ª / 43870 AMPOSTA (ESPANYA)

O bé per Paypal: contact@terres.info

Les taxes financeres de la transferència seran a càrrec de l’ordenant de la transferència.

Films de fins a 10 ‘de durada:

 Fins al 15 de gener de 2022: 60 € (+ IVA)
Des del 16 de gener de 2022 fins al 30 de maig de 2022: 90 € (+ IVA)

Terres Check-In acceptarà inscripcions de pel·lícules provinents de la plataforma Film Freeway. Aquestes inscripcions han de complir els requisits específics d’aquesta plataforma així com amb els requisits de Terres en tot el relatiu a formats, enviaments i taxes d’inscripció.

7.- DRETS D’UTILITZACIÓ

En inscriure una pel·lícula al Terres Check-In, el participant assegura ostentar la titularitat de tots els drets inherents a la inscripció i l’accés a aquests mateixos drets durant el període del festival. La inscripció garanteix que els drets d’utilització que posseeixen els autors, propietaris de drets d’autor i altres agents involucrats en la producció de la pel·lícula inscrita, amb excepció dels drets salvaguardats per les societats que posseeixen els drets d’exhibició, van ser adquirits de manera legítima i el festival es reserva el dret de la seva utilització, no estant impedit per drets d’autor o altres drets de tercers, qualssevol que siguin. Quan un participant s’inscriu una pel·lícula transfereix per al festival els drets d’utilització de la inscripció, específicament el dret d’exhibir la pel·lícula en públic, sigui íntegrament o en part, o distribuir-la totalment o parcialment en accions promocionals. Això també s’aplica a fotografies / imatges subministrades al festival. Totes les transferències d’utilització abans esmentades són vàlides internacionalment.

8.- PREMIS

Un jurat internacional analitzarà les pel·lícules inscrites i emetrà un veredicte sobre aquelles que passarà a formar part de la Competició Oficial. Durant el festival es donaran a conéixer els guanyadors dels diferents premis per categories i premis especials, que es lliuraran el 6 de setembre de 2022.

8b.- CIFFT RANKING LIST – WORLD’S BEST TOURISM FILMS

Terres Travel Festival – Films & Creativity és membre oficial del Comitè Internacional de Festivals de Cinema Turístic – CIFFT. Des de 2019, el festival integra un circuit que reuneix els Millors Festivals de Cinema de Turisme del Món en quatre continents i en conjunt converteix a aquesta competició en la iniciativa de premis i reconeixement més prestigiosa per al Travel Vídeo Màrqueting.

Totes les pel·lícules que obtinguin un premi en la secció de turisme de la competència internacional passaran a formar part del Rànquing CIFFT. Al final de l’any, aquesta classificació determina el Top de les millors pel·lícules de turisme del món en cadascuna de les sis llistes de classificació temàtiques.