13/09/2023

EXTENDED DEADLINE / June 23

Tourism Services Film Festival

Terres CHECK-IN International Hospitality Film Awards és una iniciativa conjunta de Terres Landscape and Travel Communication i les fundacions catalanes CETT, Climent Guitart i Jordi Comas Matamala.

La proposta del festival Terres CHECK-IN International Hospitality Film Awards sorgeix sota la voluntat de crear comunitat i connectar els diversos actors que formem la indústria de l’Hospitality a nivell internacional, generant un espai de coneixement, intercanvi i tendències de comunicació que pugui ser transferible al sector per millorar l’experiència en un moment on l’audiovisual turístic ha assolit un punt de gran maduresa.

Terres CHECK-IN pretén ser el referent mundial en l’àmbit de l’audiovisual del sector de l’Hospitality i esdevenir aparador de les tendències de màrqueting de les organitzacions que formen la indústria del turisme, l’hoteleria i la gastronomia.

El Terres CHECK-IN International Hospitality Film Awards té prevista la seva realització de forma itinerant entre les seus de les Tres Fundacions col laboradores. Després de la celebració de l’edició del 2022 a Barcelona, El Terres Check-In 2023 es farà el dia 13 de setembre a Lloret de Mar, a l’ Hotel Guitart, essent amfitriona la Fundació Climent Guitart.

La segona edició del Terres CHECK-IN combinarà una cerimònia de lliurament de guardons i de reconeixements professionals amb una vessant formativa i professionalitzadora.

A efectes pràctics, el Terres CHECK-IN esdevindrà el pòrtic del Terres Travel Festival, que celebrarà la seva part professional el dijous 14 i el divendres 15 de setembre de 2023 a Tortosa.

El format del Terres CHECK-IN serà híbrid amb activitats presencials i per streaming. 

MIA – MUJERES INVESTIGADORAS ALIADAS visibilitza la recerca liderada per dones i l’aplica en programes de Cooperació per al Desenvolupament i Acció Social que milloren la qualitat de vida de les dones al món. Aquests valors conflueixen amb Terres Check-In, un festival que vol reconèixer i prestigiar les produccions audiovisuals del sector dels serveis turístics pioneres en defensar la sostenibilitat i impulsar l’economia des d’una òptica d’igualtat. Aquest treball serà vist per líders de la indústria, influencers i audiències que valoren el compromís amb aquests principis.

Vols col·laborar amb nosaltres?

Descarrega't el nostre dossier de patrocini

EMISSIÓ EN DIRECTE

Versió original

English version

Competició

Les 3 fundacions

CETT Fundació és una entitat privada inherent al CETT, institució universitària adscrita a la Universitat de Barcelona i centre de referència en turisme, hoteleria i gastronomia, fundada l’any 2000 per Gaspar Espuña amb l’objectiu de ser un impuls per a la formació, la investigació i el coneixement d’aquests àmbits, reforçar la vinculació amb el sector professional i institucional i potenciar la internacionalització del CETT. Alhora, la Fundació promou els principis i valors del CETT i té un ferm compromís amb la responsabilitat social empresarial de totes les empreses del CETT. Potencia, des dels seus inicis, la generació i la transmissió de coneixement turístic amb una aposta ferma per la recerca aplicada, la formaci  i el suport a iniciatives innovadores de caràcter social, així com l’esperit i la creació d’iniciatives emprenedores, tot impulsant la innovació i creant sinergies i projectes amb visió de futur.

La Fundació Climent Guitart es va crear el 2018. L’entitat, presidida per Cristina Cabañas, perpetua la memòria de Climent Guitart i Pascual, amb la intenció de preservar el seu compromís i llegat. L’organització, amb seu a Lloret de Mar, té l’objectiu de promoure i desenvolupar el turisme a tots els seus àmbits, especialment pel que fa a la formació i promoció de professionals del sector; emprenedoria, solidaritat i cultura, generant activitats que ajudin a millorar l’impacte d’un turisme responsable i sostenible.

La Fundació Jordi Comas Matamala, constituïda el 2015 i presidida per Carme Hospital, va ser creada per mantenir la memòria de Jordi Comas i continuar la seva tasca i compromís amb la Costa Brava, desenvolupant iniciatives i activitats en les àrees de turisme, hostaleria, cultura i esports. L’organització treballa per crear un marc de pensament permanent que aporti al món del turisme una sèrie de patrons i pautes que l’ajudin a progressar.